Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2020 09:12 - Делегация на БНС на възпоменание в Дрезден
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 475 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Българските националисти почетоха невинните жертви на англо-американските бомбардировки

image

Делегация на Български Национален Съюз взе участие във възроденото възпоменателно шествие в памет на жертвите от чудовищния бомбен терор на англо-американските сили, унищожил почти 300 хил. цивилно население в Дрезден по време на Втората световна война. След години на държавни репресии, провокации и нападения от крайно леви екстремисти, инициативата най-сетне бе възродена според първоначалният си замисъл от организаторите от “Съюза срещу забравата”. По тяхна покана и нашата организация се присъедини към възпоменанието, за да отдадем почит на жертвите на едно чудовищно военно престъпление, което продължава да е замитано под килима, цели 75 години след края на войната.

Сериозна подкрепа за проявата показаха редица националистически формации от цяла Германия. Особено силно бе присъствието на нашите приятели от партия “Десните”, с които сме обединени заедно в Съюз “Крепост Европа”. Те бяха организирали няколко автобуса с техни членове и симпатизанти от Дортмунд и района, които прекосиха цяла Германия, за да се включат в шествието. Другарите ни в Съюз “Крепост Европа” от Легион Унгария и Френската националистическа партия също бяха представени с делегации на събитието. За възпоменанието бяха дошли националисти буквално от цяла Европа. Сред тях имаше представители от Австрия, Чехия, Швеция и Норвегия (сред които и нашите приятели от Нордическото движение за съпротива), Холандия, Дания, Финландия, Украйна, Италия, Испания, Сърбия, Хърватия… Вероятно ще пропуснем някоя държава. Близо 3 000 националисти изпълниха улиците на Дрезден, за да почетат жертвите.

В контраст на стройните и дисциплинирани колони, движещи се в мълчание – знак за почит към жертвите, бе озверялата, лумпенизирана тълпа на “антифашистите”. Сбирщина от крайно леви асоциали и индоктринирани либерални екстремисти. За цвят имаше и представители на неитегрируемата прослойка на “новите германци”. Истеричните им крясъци бяха насочени не само към хората, желаещи да почитат своите загинали предци, но и се сипеха хули по адрес на жертвите и се чуваха лозунги като “Смърт на германския народ” и “Никога вече Германия”. Да – това е грозното лице на т.нар. “антифашизъм”, под чиято маска се крие отровната идеология, целяща унищожаването на европейските народи и култура.

Въпреки, че по време на речите, властите умишлено не бяха предприели необходимите мерки, за да ограничат целенасочената звукова атака на “антифашистите”, идваща от няколко мощни колони, организаторите се бяха погрижили да има достатъчно добро озвучаване. Сред четиримата чужденци, които произнесоха речи на проявата бе водачът на БНС – Звездомир Андронов. В своето слово той каза, че може много добре да разбере какво изпитват днешните наследници на тези, които са загинали при ужасните бомбардировки над Дрезден, защото неговия роден град София е преживял същата участ и той е слушал за това от разказите на дядо си. Андронов обясни, че в днешно време почитането на паметта на тези невинни жертви е акт на съпротива срещу опитите на антинационалните сили да заличат народната памет, която е основен компонент от идентичността на една нация. Чест да изнесат реч бе оказана и на Легион Унгария, чийто говорител бе лидерът им Бела Инце.
 

image

Силно впечатление направиха и две други речи, на американеца Гейбриел и на англичанинът Ник Грифин (евродепутат до 2014 от Британската национална партия). Двамата представители на държавите, отговорни за чудовищното престъпление в Дрезден, показаха голямо достойнство и отговорност към истината, а емоционалните им слова не оставиха присъстващите безразлични.

Това още по-ярко засили контраста с “антифашистката” зомбирана маса от млади германци, мразещи искрено народа си и дотолкова индоктринирани, че изкривеното им съзнание просто не може да възприеме реалността, която е пред очите им. На думите на американския и английския представители, говорещи за срама от това престъпление и изразяващи своето съжаление, но и желание за траен мир между европейските народи, левите и либерални екстремисти отговаряха с безумен рев и крясъци “не на нацистката пропаганда”. С това поведение се затвърди окончателно впечатлението за пълното безумие на тази агресивна маса.

В Дрезден съвсем ясно видяхме двата пътя пред Европа – този на европейските националисти, борещи се да преодолеят травмите и конфликтите от миналото, търсещи общ език и сътрудничество, за да спасим нашите народи и нашата цивилизация; и този на нашите врагове – целящи окончателното (включително и физическо) унищожение на нашите нации и на всичко, което е свято за нас. От този сблъсък може да излезе само един победител и това зависи от усилията на всеки един от нас.

От https://bgns.net

 



Гласувай:
2



1. morskipesni - Бях на екскурзия в Дрезден миналия септември.
19.02.2020 10:39
Качих се естествено на автобуса за разходки. Екскурзоводът попиля янките- то не бе ирония, погнуса, черен хумор, презрение- от всичко! Минахме край бившата щаб- кварира на СССР, резиденцияата на Вл. Путин. Тогава ни бе съобщено, че за периода на неговото правомощие като комендант е отчетено рекордно ниско ниво на престъпност. Дрезден е една красива приказка, хората- надъхани саксонски патриоти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377913
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив